hvem vandt NASCAR-løbet i går aftes? Fuld resultater fra Super Start batterier 400 på Kansas

torsdag aften Super Start batterier 400 på Kansas Speedvej lignede et smugkig på NASCAR Cup Series’ Championship 4 løb senere på året.

fire playoff-kørere, inklusive de to øverste kørere i point-stillingen i den almindelige sæson, kørte for sejren. I sidste ende overgik Denny Hamlin Kevin Harvick, Brad Keselovski og Martin Trueks Jr.for at vinde sejren.efter en vild genstart i omgang 246 passerede Hamlin Harvick for føringen i omgang 255 af 267 og holdt en sen afgift fra Keselovski for at score sin serie-bedste femte sejr i sæsonen, hans tredje i Kansas og den 42.i hans karriere.

mere: live højdepunkter fra Kansas race

nedenfor handler mere om Hamlins sejr plus de komplette resultater af torsdagens Super Start Batteries O ‘ Reilly Auto Parts 500.

hvem vandt NASCAR-løbet i går aftes?

Denny Hamlin førte fire gange til en løbshøj 57 omgange for at komme tilbage fra tre subpar-finish i det, der ellers har været en stjernesæson for No. 11 Joe Gibbs Racing Toyota team.

“jeg ved ikke, om vi havde den bedste bil — vi havde bestemt en top-tre bil hele dagen,” sagde Hamlin, der har vundet to lige løb i Kansas. “Vi gik bare og fik det der i slutningen. Jeg så 4 (Harvick) løs, og normalt når du er løs, er du ikke i stand til at løbe højt op, og det var en fordel for os at kunne få det momentum i gang.”øjeblikke efter den sidste genstart gjorde Harvick et dygtigt træk for at glide forbi Hendrick Motorsports holdkammerater. Hamlin fulgte og begyndte at lukke hullet ved at køre den øverste bane på 1,5-mile sporet. Harvicks bil var for løs til at tage Hamlins linje, og efter at have jaget i otte omgange lavede Hamlin passet til føringen med relativ lethed. Keselovski fulgte Hamlin forbi Harvick på det pas, og Trueks fulgte snart for at sikre den tredje position.

NASCAR-resultater i Kansas

førte 44 omgange og Keselovski 30 i et løb, der indeholdt en overflod af handling, som de 11 advarsler antydede. Keselovski tog også sin femte etapesejr i sæsonen i fase 2.Kyle Busch, der førte 52 omgange, vandt den første 80-omgangsfase for at samle sit første slutspil i sæsonen, men hans løb faldt fra hinanden med 40 omgange tilbage, da han gled ind i ydervæggen og blev tvunget til at pit road med et fladt højre forhjul. Busch kom sig for at slutte 11., men den regerende seriemester så sin sejrløse række nå 19 løb, hans længste tørke for at starte en sæson siden hans første fuldtidskampagne i 2005.

Harvick havde den fjerde position i mål. Erik Jones løb femte. I løbet af mesterskabet i den regulære sæson fører Harvick andenpladsen Keselovski med 97 point.

nedenfor er de komplette resultater fra torsdagens løb i Kansas.

40. (25) Ricky Stenhouse Jr.

Average speed of race winner: 121.835 mph.

Time of race: 3 hours, 17 minutes, 14 seconds. Margin of victory: 0.510 seconds.

Caution flags: 11 for 47 laps.

Blyændringer: 22 blandt 9 drivere.

Lap ledere: J. Logano 1-27; M. Trueks Jr.28-30; K. Busch 31-82; D. Hamlin 83-96; M. Trueks Jr. 97-101; B. Keselovsky Jr. 102-104; M. Trueks Jr. 105-106; B. Keselovsky Jr. 107-114; M. Trueks Jr. 115-144; R. Blaney 145-158; B. Keselovski 159-162; R. Blaney 163; D. Hamlin 164-192; M. Hamlin Jr. 193-196; B. Byron 197-199; D. Hamlin 200; B. Byron 201-205; B. Keselovski 206-220; B. Byron 221-239; A. bueskytte 240-245; K. Harvick 246-254; D. Hamlin 255-267.

Lederoversigt (Driver, times led, laps led): Denny Hamlin 4 gange i 57 omgange; Kyle Busch 1 gang i 52 omgange; Martin harve Jr. 5 gange i 44 omgange; Brad Harvick 4 gange i 30 omgange; Joey Logano 1 gang i 27 omgange; Vilhelm Byron 3 gange i 27 omgange; Ryan Blaney 2 gange i 15 omgange; Kevin Harvick 1 gang i 9 omgange; Vilhelm bueskytte 1 gang i 6 omgange.