hvor hurtigt var topsprintere i gymnasiet?

Brett Montrose

Følg

Jul 30, 2019 · 5 min læse

Med både den Canadiske og AMERIKANSKE atletik mesterskaber i bakspejlet, er det tid til at tage et kig tilbage på nogle af de møder ” stand-out atleter og forestillinger.

især er jeg ivrig efter at dykke ind i sprints and hurdles — begivenhederne for at finde ud af, hvor hurtigt vinderne-og en håndfuld andre store navn atleter — var, da de var i gymnasiet.

nu, hvis du er en gymnasiesprinter, der læser dette, skal du ikke blive skræmt. Husk, at disse er nogle af de bedste atleter i verden i dag, og der er masser af plads i sporten på både kollegiale og pro niveauer for atleter, der ikke var helt på dette niveau i gymnasiet.

husk også, at den bedste måde at vokse som atletik atlet er at oprette en strømlinet Atletprofil, gennemse college-og universitetshold, blive rekrutteret og gå derfra.

forfølge college og universitet friidræt på StreamlineAthletes.com

jeg har opdelt det efter begivenhed nedenfor.

mænd

Christian Coleman (USA) klokkede hver gang på 9,96 i deres respektive semifinale runder i løbet af helgen. Med en 9.98 i semifinalen var Andre De Grasse (Canada) den tredje af tre i alt fra begge møder til at dyppe under 10-sekunders mærket. Coleman vandt USA 100 meter finale i 9.99, mens brun og De Grasse måtte gå til hundrede af et sekund for at bestemme, hvis 10.03 var hurtigere — brun kom væk med sejren.

lad os nu se, hvad hver af disse fyre løb over 100 meter i deres sidste år på gymnasiet:

High school times for 100m mænd:

• Christian Coleman (2014 100m SB): 10.30 liter
  • Aaron brun (2010 100m SB): 10.47 liter
  • andre De Grasse (2012 100 m SB): 10,59 liter

kvinder

de hurtigste kvinder over 100 meter i løbet af helgen var Crystal Emmanuel (Canada) og English Gardner (USA), som begge løb 11,16 semifinale runder. Emmanuel ville rulle videre for at optage en 11.17 for at fange sejren i den canadiske Finale. På den amerikanske side af grænsen tog Teahna Daniels finalen i 11.20. Også konkurrerer i den amerikanske finale var nyligt vendte pro, NCAA mesterog kollegial rekordindehaver (10.75), Sha ‘ Carri Richardson.

Sha ‘ Carri Richardson tager afsted for at bryde den kollegiale rekord og vinde NCAA 100m titlen i 10.75

high school times for 100m kvinder:

200m

ingen har kørt 200 meter så hurtigt som Noah Lyles (USA) hidtil i 2019 — hans 19.50 markerer verdens førende Tid i halv omgang. Hans dominans flød ind i denne sidste uge, også. Lyles var den eneste atlet, der brød 20 sekunder på enten Canadian eller US meet. Og han gik langt under, clocking 19.78 i finalen.

Noah Lyles’ verdensledende 19.50 over 200 meter

high school times for 200m mænd:

• Noah Lyles (2015 200m SB): 20,18 liter

kvinder

den fremtrædende kunstner i kvindernes 200 meter begivenhed på tværs af begge mesterskabsmøder var deserea Bryant (USA), der vandt finalen i 22.47. Angie Annelus (USA) har hidtil den hurtigste tid blandt canadiske og amerikanske kvinder i 2019 kl 22.16; hun sluttede 3.i USA 200m final.

high school gange for 200m kvinder:

• Deserea Bryant (2011 200m SB): 23.01 liter
  • Angie Annelus (2015 200m SB): 23.30 liter

400m

amerikanerne tog rampelyset i mænds 400 meter begivenhed. Fred Kerley slog Michael Norman til linjen og kørte verdens næsthurtigste 400 i 2019 i 43.64. Den eneste hurtigere tid i år tilhører Norman selv, der løb en tidlig sæson 43.45, der har været på verdens førende sted siden April.

High school times for 400m mænd:

• Michael Norman (2015 400m SB): 45.19 liter

*den tidligste udendørs 400m tid, jeg kan finde for fred Kerley, er en 46.38 fra 2014, hvilket er året efter, at han var færdig med gymnasiet.

kvinder

langt den hurtigste (og næsthurtigste) kvinders 400 meter gange kom begge fra Shakima (USA), der indspillede en tid på 50,20 sekunder i semifinalen og 50,21 for at vinde finalen. Også af særlig note var Allyson Feliks, der kvalificerede sig til finalen efter en fire måneders træningsblok efter C-sektionen i jagten på hendes niende Verdensmesterskabsudseende. Hendes 49.26 fra 2015 gør hende til den 20. hurtigste kvinde nogensinde over 400 meter.

high school times for 400m kvinder:

• Allyson Feliks (2003 400m SB): 52.26 liter
  • shakima Vimbley (2013 400m SB): 53.67 liter

110mh

Daniel Roberts (USA) løb konsekvent gennem hver runde af mændenes 110 millioner-meter forhindringer begivenhed, topping ud på 13.23 for at vinde den endelige amerikanske Finale. Roberts var i stand til at vinde sejren fra den mand, der slog ham tidligere i denne sæson for NCAA-titlen i samme begivenhed, Grant Holocaust. Holberg indspillede en tid på 13.36 i sidste uge og vandt NCAA i en kollegial rekord på 12,98.Damian var Canadas hurtigste og vandt med en bred margin i 13,53.

High school times for 110mh mænd:

• Grant Holocaust (2015 110MH SB): 13.75 liter

*den tidligste udendørs 110mH tid, jeg kan finde for Daniel Roberts, er en 13.82 fra 2016, hvilket er året efter, at han var færdig med gymnasiet.

100mh

Keni Harrison (USA) kørte de to hurtigste 100 meter forhindringstider: 12,54 i semi og 12,44 i finalen. Harrison er den tredje hurtigste kvinde i verden i denne begivenhed hidtil i 2019.

High school times for 100mh kvinder:

• Keni Harrison (2010 100MH SB): 13.79 liter

400mh

på den amerikanske side gik Rai Benjamin ind i helgen som favorit i 400 meter forhindringsbegivenheden, efter at have optaget på 47.16 i Juni. Og det er præcis, hvad der skete: Benjamin knuste konkurrencen og vandt finalen i 47.23.

High school times for 400mh mænd:

• Rai Benjamin (2015 400MH SB): 49.97 ‘ erne

kvinder

muligvis var det øverste højdepunkt fra både det canadiske og det amerikanske mesterskab, der blev afholdt i sidste uge, kvindernes 400 meter forhindringer. I Des Moines, IA, stormede Dalilah Muhammad (USA) gennem regnen for at sætte en ny verdensrekord i begivenheden. Muhammed klokkede en svimlende tid på 52.20. På hælene og skubbede hende til mål var den 19-årige phenom, Sydney McLaughlin, der krydsede linjen i 52.88 — hendes hurtigste tid i 2019.