vinterhakker scorer 7 i sejr mod Rockets

fredag aften markerede sæsonens 50.kamp for Portland Vinterhakker(36-7-3-4) og Keloughna Rockets (23-24-1-2).

holdene faldt pucken for tredje gang denne sæson og først på Prospera Place. Begge hold kom ind om natten for at få fat i tre-spil, der tabte striber.Portland kom tilbage i sejrskolonnen takket være en 7-3 sejr.

Jaydon Dureau kommenterede efter spillet og sagde: “Vi kæmpede lidt der og kapitaliserede ikke i overarbejde eller shootouts de sidste par spil. Det føles dejligt at være tilbage i den vinderkolonne og få de to point.”

Seth Jarvis førte vejen for Vinterhøgene med to mål og en assist.Portland sprang ud til en hurtig start scoring på tre af sine første fire skud.Jack O ‘ Brien lavede et heads up-spil på den blå linje og ventede på at røre ved pucken, indtil han rørte ved, hvad der ville have været et offside-opkald. En gang uden for området stak den 16-årige rookie pucken frem til Jarvis.

Seth Jarvis (foto – Portland Vinterhakker/Matthæus ulv)

Jarvis, månedens regerende spiller, undgik en romersk basran poke check og gemt pucken ind på sin baghånd til sit 27.mål i sæsonen.

“vi køber alle og gør alle de små ting rigtigt for at sætte pucken i nettet,” sagde Dureau om sin linjes præstation på fredag. “Jeg tror, at alle er fast besluttede lige nu, at vi skal vinde disse spil, og hvad vi er i stand til.”et par minutter senere trak en anden 16-årig rookie til Mike Johnstons Vinterhakker en straf i offensiven og sendte Portlands magtspil til isen.

lige så vellykket som vinterhavernes magtspil har været sent — et mål i seks lige kampe ind i natten — Rockets straffedrab har været i en funk.i to kampe mod Spokane Chiefs i sidste uge tillod han otte magtspilsmål på 15 forsøg.

Jaydon Dureau gjorde det 9-of-16, da han slog Basran lavt til handskesiden efter tå-trækker rundt om en forsvarer øverst i cirklerne.

Dureau og Jarvis har været en dominerende duo for sent, og de sluttede sig igen til det tredje mål i spillet. Mens Dureaus forsøg på en indpakning gik glip af, endte pucken med at blive et perfekt pas til Jarvis.

2020 NHL Draft top prospect ventede alene til højre for nettet og bankede simpelthen i pucken for hans anden periode.Rockets hovedtræner Adam Foote erstattede Basran med Cole, efter at Portland scorede på tre af sine første fire skud.

Med under tre minutter at spille i åbningsperioden førte en omsætning fra Vinterhakkerne i deres egen ende til et scramble-spil foran netminder Hofer. Den indfødte, Manitoba, stoppede de første par forsøg, før pucken sprang ud til spalten. Kaedan korcsak fløjtede hjem sit niende mål for sæsonen.

Ethan Ernst

27 sekunder senere fik raketterne inden for en, igen på et skud af Korcsak. Denne gang gjorde Hofer den første redning, men Ethan Ernst var klar til rebound og scorede sit tredje mål i sæsonen og andet mod Vinterhakkerne.

På trods af at han opgav to mål i hurtig rækkefølge, udtrykte Dureau: “du skal respektere hvert hold i denne liga. Spillet er aldrig forbi, før de 60 minutter er færdig. De skubbede tilbage, og vi stod sammen og stod stærke. Jeg tror, vi bragte os sammen og sagde: ‘bare slap af, vi spiller stadig godt, få det i gang her.’Så tog vi bare afsted derfra.”

fem mål blev scoret i åbningen 20 minutter, og yderligere tre fandt garnet i mellemrammen.Robbie Fromm-Delorme konverterede på sin egen rebound-chance kort efter, at en spiller faldt i offensiven. Den oprindelige redning, men den 2002-fødte vinger begik ingen fejl med sin anden mulighed.da Portland fortsatte med at lægge pres på Kade Nolan, fandt Kade Nolan pucken på sin pind. 18-åringen fra Rouleau, Saskatchevan, gik den blå linje og sendte et håndledsskud i en perfekt højde for en afbøjning. Helt sikkert var Klassen på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt for at omdirigere sit syvende mål hjem.

den 2003-fødte rookie sluttede sig til Vinterhøgene fra Prins Albert Mintos i løbet af sæsonen og viste, at han hører hjemme i HVL. Den fem fods ti, 161 Pund centerman har nu 11 point i sine første 22 spil.

Kelovnas lovovertrædelse blev hovedsageligt genereret fra bagenden fredag aften.

Conner McDonald en-timet en Jake Poole pass off bestyrelserne. Målet markerede overagers fjerde mål for året og andet som medlem af Rockets.

gennem 40 minutter steg Rockets straffedrab op og tillod ikke endnu et magtspilsmål på trods af yderligere fire straffe. Faktisk, Trevor Vong havde de bedste to muligheder, mens shorthanded, hvoraf den ene kom på et udbrud. Hofer og Jarvis kombinerede for at forhindre rookie i at score Rockets’ syvende mål i sæsonen, mens de var nede på en mand.han fik sit første magtspil 1: 41 ind i den tredje periode, men kunne ikke konvertere. Straffemorderne forblev perfekte mod Rockets denne sæson.

Mason Mannek (foto – Portland Vinterhakker/Matthæus ulv)

da holdene omgrupperede sig efter medietimeout, udvidede Portland sin føring med tilladelse til 19-års tid til at-gamle Mason mannek. Ludvig ramte Utah-indfødte i skridt på den blå linje. Mens de skøjter i fuld fart, ramte de fem fods otte fremad den øverste del af nettet og sendte vandflasken til endebrædderne.Ludvig fik derefter sin tur til at matche Manneks skud på magtspillet. Reece Nykirke fik den primære assist og fandt Ludvig i pladsen til sin 16.sæson. Blandt forsvarere er det kun bomuld Fra Lethbridge Hurricanes, der har lige så mange mål som Florida Panthers udkast til valg.Hofer var ikke særlig travlt i den tredje periode, da Portlands forsvar kun tillod seks skud i de sidste tyve minutter.

fredag markerede den tredje denne sæson mod Rockets for Vinterhøgene. Dureau udtrykte, “de er vært for en Memorial Cup, så du vil virkelig basere dem på andre hold, du skal spille i andre divisioner. Du vil virkelig vinde disse spil mod dem, der kommer ned ad strækningen, da du måske møder disse hold senere i slutspillet. Du vil sikre dig, at du vinder.”sejren giver Portland 36 sejre på sæsonen og 79 point for at holde trit med Everett Silvertips, der besejrede Tri-City.

lørdag er det fjerde og sidste regulære sæsonmøde mellem vinterhaver og raketter.