Winterhawks score 7 i seier mot Rockets

(Kelowna, British Columbia) fredag kveld markerte den 50. kampen for sesongen For Portland Winterhawks (36-7-3-4) og Kelowna Rockets (23-24-1-2).

lagene droppet pucken for tredje gang denne sesongen og først på Prospera Place. Begge lagene kom inn i natt ute etter å knipse tre-spillet mister striper.

Portland kom tilbake i vinnerkolonnen takket være en 7-3-seier.

Jaydon Dureau kommenterte etter kampen og sa: «Vi sliter litt der og ble ikke kapitalisert i overtid eller shootouts disse siste kampene. Det føles godt å være tilbake i den vinnerkolonnen og få de to poengene.»Seth Jarvis ledet An For Winterhawks med to mål og en assist.

Portland hoppet ut til en rask start scoring på tre av sine fire første skudd.Jack O ‘ Brien gjorde et heads up-spill på den blå linjen og ventet på å berøre pucken til etter at han rørte på det som ville ha vært en offside-samtale. En gang utenfor sonen stakk den 16 år gamle rookie pucken foran Jarvis.

Seth Jarvis (Foto – Portland Winterhawks/Matthew Wolfe)

Jarvis, den regjerende Whl-Spilleren I Måneden, dodged En Romersk Basran poke sjekk og gjemt pucken inn på hans backhand for sitt 27.mål for sesongen.»Vi kjøper alle og gjør alle de små tingene riktig for å sette pucken i nettet,» Sa Dureau om linjens ytelse på fredag. «Jeg tror alle er fast bestemt akkurat nå at vi skal vinne disse spillene og hva vi er i stand til.»Noen få minutter senere trakk En annen 16 år gammel rookie For Mike Johnstons Winterhawks en straff i offensiv sone, og sendte Portlands maktspill til isen.

så vellykket Som Winterhawks power play har vært for sent-et mål i seks strake kamper inn i natt-Rockets straff drepe har vært i en funk.I to kamper mot Spokane Chiefs forrige helg, Tillot Kelowna åtte power-play mål på 15 forsøk.

Jaydon Dureau gjorde det 9-av – 16 da Han slo Basran lavt til hanskesiden etter tå-dra rundt en forsvarer på toppen av sirklene.Dureau og Jarvis har vært en dominerende duo i det siste, og de koblet seg igjen til det tredje målet i spillet. Mens Dureaus forsøk på en wraparound savnet, endte pucken med å være et perfekt pass Til Jarvis.2020 NHL Draft top prospect ventet alene til høyre for nettet og tappet ganske enkelt inn pucken for sin andre periode.Rockets hovedtrener Adam Foote erstattet Basran med Cole Schwebius etter At Portland scoret på tre av sine fire første skudd.

Med under tre minutter å spille i åpningsperioden, førte en omsetning Av Winterhawks i sin egen ende til et scramble-spill foran netminder Hofer. Winnipeg, Manitoba, innfødte stoppet de første par forsøk før pucken spratt ut til sporet. Kaedan Korczak plystret hjem sitt niende mål for sesongen.

Ethan Ernst

27 sekunder senere Rakettene fikk innen ett, igjen på et skudd Av Korczak. Denne gangen Gjorde Hofer den første redningen, Men Ethan Ernst var klar for returen og scoret sitt tredje mål for sesongen og andre mot Winterhawks.

Til tross for å gi opp to mål i rask rekkefølge, Dureau uttrykt, » Du må respektere hvert lag i denne ligaen . Spillet er aldri over før 60 minutter er ferdig. De presset tilbake og vi sto sammen og sto sterkt. Jeg tror vi tok oss sammen og sa, ‘ bare slapp av, vi spiller fortsatt bra, få det til å gå her. Så tok vi bare av derfra.»

Fem mål ble scoret i åpningen 20 minutter, og ytterligere tre fant garnet i midtrammen.Robbie Fromm-Delorme konverterte på sin egen rebound chance kort tid etter At En Kelowna-spiller falt i offensiv sone. Schwebius gjorde den første redningen, men den 2002-fødte vingen gjorde ingen feil med sin andre mulighet.Da Portland fortsatte å legge trykk i Kelowna-sonen, fant Kade Nolan pucken på staven. Den 18-årige Fra Rouleau, Saskatchewan, gikk den blå linjen og sendte et håndleddskudd i perfekt høyde for en avbøyning. Sikkert nok var Klassen på rett sted til rett tid for å omdirigere hjem sitt syvende mål.den 2003-fødte rookie kom Til Winterhawks fra Prince Albert Mintos i løpet av sesongen og viste at han tilhører WHL. Den fem-fots-ti, 161-pund centerman har nå 11 poeng i sine første 22 WHL-spill.

Kelowna ‘ s lovbrudd ble hovedsakelig generert fra bakenden på fredag kveld.

Conner McDonald one-timet En Jake Poole passere av styrene. Målet markerte overagers fjerde mål for året og andre som medlem av Rockets.

gjennom 40 minutter trappet rockets penalty kill opp og tillot ikke et nytt power-play-mål til tross for fire straffer. Faktisk, Trevor Wong hadde de beste to muligheter mens shorthanded, hvorav den ene kom på en breakaway. Hofer og Jarvis kombinert for å hindre rookie fra å score Rockets syvende mål for sesongen mens ned en mann.Kelowna fikk sitt første power play 1: 41 inn i den tredje perioden, men klarte ikke å konvertere. Winterhawks straffemordere forble perfekt mot Rockets denne sesongen.

Mason Mannek (Foto – Portland Winterhawks/Matthew Wolfe)

Når lagene omgrupperte etter medietidsavbruddet, Utvidet Portland sin ledelse med 19-år gamle mason mannek. Ludvig traff Utah innfødte i skride på den blå linjen. Mens skøyter i full fart, fem-fots-åtte fremover traff den øverste delen av nettet og sendte vannflasken til slutten styrene.

Ludvig hadde da sin tur til å matche Manneks skudd på power play. Reece Newkirk fikk hovedassistenten, og fant Ludvig i sporet for sin 16. sesong. Blant forsvarere har Bare Alex Cotton fra Lethbridge Hurricanes så mange mål Som Florida Panthers draft pick.Hofer var ikke veldig opptatt i den tredje perioden, Da Portlands forsvar bare tillot seks skudd i de siste tjue minuttene.fredag markerte den tredje denne sesongen mot Rockets for Winterhawks. Dureau uttrykte, » De er vertskap For En Memorial Cup, så du virkelig ønsker å basere dem av andre lag du kommer til å spille i andre divisjoner. Du virkelig ønsker å vinne disse spillene mot dem kommer ned strekningen som du kan møte disse lagene senere i sluttspillet. Du vil være sikker på at du vinner.»

Seieren gir Portland 36 seire på sesongen og 79 poeng for å holde tritt Med Everett Silvertips som beseiret Tri-City I Kennewick, Washington.lørdag er det fjerde og siste ordinære sesongmøtet Mellom Winterhawks og Rockets.