Bears ottaa iso swing, Packers vielä voittaa kolmella pisteellä

Chicago Bears muotoiltu vahva suunnitelma ja enimmäkseen toteutti, että suunnitelma sunnuntain kauden finaali vastaan Green Bay Packers.

Bears juoksi 74 peliä ja ohitti Packersin, piti palloa lähes 11 minuuttia pelikellossa, muunnettiin viisi eri neljättä alamäkeä, luotiin viisi ajaa 10 tai enemmän näytelmää ja sai ylimääräisen hallussapidon ensimmäisellä puoliajalla erikoisjoukkueiden vaihtuvuuden kautta. Se oli tasapainoinen, pallonhallintatyyli Matt Nagyn joukkue tarvitsi mahdollisesti tainnuttaa Packers Soldier Field.

Aaron Rodgers ja Packers vielä voitti kolme pistettä, jättäen Chicago kanssa 35-16 voitto, joka clinched No. 1 siemen.

hiirten ja miesten sekä jalkapallojoukkueiden parhaimmat suunnitelmat menevät usein mönkään.

Bears juoksi 30 peliä enemmän kuin Packers, sai 356 jaardia ja hallitsi palloa lähes 36 minuuttia, mutta Packers lunasti voiton 19 pisteellä ylivoimaisella hyökkäysteholla ja ratkaisevilla pysäytyksillä puolustuksessa, jotka ovat Matt Lafleurin vuoden 2020 voittokaavan tavaramerkkejä.

Rodgers heitti neljä touchdownia, viimeisteli 19 24 yrityksestä ja torjui keskimäärin 10.0 jaardia yritystä kohti. Packers teki viisi touchdowns kahdeksan omaisuutta, mukaan lukien touchdowns kolme suoraa omaisuutta ensimmäisellä puoliskolla ja touchdowns back-to-back omaisuutta neljännellä neljänneksellä.

Green Bay sai 24 jaardia ja puntaroi back-to-back-draiveja toisen puoliajan alkuun, mikä avasi oven karhuille. Mutta Chicago onnistui mitään muuta kuin kentän tavoite ja liikevaihto alamäkiä, jolloin Packers rikos saada takaisin raiteilleen ja hallita kilpailua.

Mike Pettinen puolustus toimitti neljä totaalipysähdystä punaiselle alueelle ja ratkaisevan neljännen torjunnan 25 jaardin viivalle viimeisellä neljänneksellä. Bears tyytyi kolmeen potkumaaliin, jotka olivat kuolemantuomio Packersia vastaan vuonna 2020.

Bears menetti myös sähläyksen ensimmäisellä puoliajalla järjestäen touchdownin, ja pelinrakentaja Mitchell Trubisky heitti sieppauksen Adrian Amosille neljännellä neljänneksellä, perustaen lopullisen, pelin ratkaisevan touchdown-aseman.

Chicagossa ihmetellään, miten peli karkasi. Alas 21-16 mutta ajo go-ahead pisteet, Trubisky muunnettu pari neljäs alamäkiä ennen ei löydä Allen Robinson 4th-ja-1 kanssa 11:22 jäljellä. Packers otti ohjat, ajoi 76 jaardia 12 pelissä, otti lähes kahdeksan minuuttia pelikiellosta ja meni 28-16-johtoon kääntäen pelin päälaelleen.

sunnuntaina mahdollisesti voiton tarvinneen Bearsin nousu pudotuspeleihin löi Lafleurin joukkueen kauden päätösottelussa. Osa jabeista laskeutui, ja pakkaajat olivat välillä hoipertelemassa. Mutta sitkeä nippu, joka osaa voittaa, löysi lopulta jalansijan, ja kun Bears alkoi näyttää huojuvalta, Rodgers, Aaron Jones ja Davante Adams antoivat todelliset tyrmäysiskut.

suurin osa Packersin syylistä ilmaantui jossain vaiheessa sunnuntaina. Puolustuksessa oli liikaa mutkaa. Erikoisryhmät tekivät virheen. Marquez Valdes-Scantling pudotti todennäköisen touchdownin. Hyökkäyspeli osui toisen puoliajan alkuun.

Packers löysi vielä keinon päihittää tiellä oleva pudotuspelijoukkue kolmella pisteellä.