Brett Montrose

Follow
0 heinä 2019 · 5 min read

sekä Kanadan että Yhdysvaltain yleisurheilumestaruudet taustapeili, on aika katsoa taaksepäin joitakin meetsin erottuvia urheilijoita ja esityksiä.

erityisesti pyrin sukeltamaan pikajuoksuihin ja aitajuoksutapahtumiin selvittääkseni, kuinka nopeita voittajat — ja kourallinen muita suuren luokan urheilijoita-olivat lukioikäisinä.

nyt, jos olet lukion pikajuoksija lukemassa tätä, Älä säikähdä. Muista, että nämä ovat joitakin huippu-urheilijoita maailmassa tänään ja siellä on paljon tilaa urheilun sekä kollegiaalinen ja pro tasolla urheilijoille, jotka eivät olleet aivan tällä tasolla lukiossa.

kannattaa myös muistaa, että paras tapa kasvaa yleisurheilijana on luoda virtaviivainen Urheilijaprofiili, selata korkeakoulu-ja yliopistojoukkueita, tulla rekrytoiduksi ja mennä sieltä eteenpäin.

harjoittaa korkeakoulujen ja yliopistojen yleisurheilua StreamlineAthletes.com

i ’ ve broken it down by event below.

miehet

Aaron Brown (Kanada) ja Christian Coleman (USA) kellottivat kumpikin viikonlopun välierissä ajan 9,96. 9.98 in semi-final, Andre De Grasse (Kanada) oli kolmas kolme yhteensä molemmista meets pulahtaa alle 10 Sekuntia merkki. Coleman voitti USA: n 100 metrin finaalin ajalla 9,99, kun taas Brown ja De Grasse joutuivat sadasosasekunnin päähän selvittääkseen, kumman 10,03 oli nopeampi-Brown jäi voiton päähän.

nyt katsotaan, mitä kukin heistä juoksi yli 100 metriä viimeisenä lukiovuotenaan:

Lukioajat 100m miehille:

• Christian Coleman (2014 100m SB): 10,30 🇺 🇸
  • Aaron Brown (2010 100m SB): 10.47 🇨 🇦
  • Andre De Grasse (2012 100m SB): 10,59 🇨 🇦

naiset

nopeimmat naisten 100 metrillä viikonloppuna olivat Crystal Emmanuel (Kanada) ja english Gardner (USA), jotka molemmat juoksivat välierissä 11,16. Emmanuel kiersi ennätyksensä 11,17 napatakseen voiton Kanadan finaalissa. Yhdysvaltain puolella rajaa Teahna Daniels otti viimeisen W: n ajalla 11,20. Yhdysvaltain finaalissa kilpaili myös hiljattain ammattilaiseksi, NCAA-mestariksi ja collegiate-ennätyksen (10,75) haltija Sha ’ Carri Richardson.

Sha ’ Carri Richardson lähtee rikkomaan kollegiaaliennätystä ja voittamaan NCAA: n 100 metrin mestaruutta ajalla 10,75

Lukioajat 100 metrin naisille:

200m

kukaan ei ole juossut 200 metriä yhtä kovaa kuin Noah Lyles (USA) toistaiseksi vuonna 2019 — hänen 19,50 on maailman kärkiaika puolimatkan osakilpailussa. Ylivoima valui menneeseen viikonloppuunkin. Lyles oli ainoa urheilija, joka rikkoi 20 sekuntia joko Kanadan tai Yhdysvaltojen kohtaamisessa. Hän alitti rajusti kellottaen finaalissa ajan 19,78.

Noah Lylesin maailman kärkiaika 19,50 yli 200 metrillä

Lukioajat 200 metrillä:

• Noah Lyles (2015 200m SB): 20,18 🇺 🇸

naiset

naisten 200 metrin juoksun ennakkosuosikki oli dezerea Bryant (USA), joka voitti finaalin ajalla 22,47. Angie Annelus (USA) on Kanadan ja Yhdysvaltain naisten toistaiseksi nopein aika 22,16 vuonna 2019; hän sijoittui kolmanneksi USA: n 200 metrin finaalissa.

Lukioajat 200 metrin naisille:

• Dezerea Bryant (2011 200m SB): 23,01 🇺 🇸
  • Angie Annelus (2015 200m SB): 23,30 🇺 🇸

400m

amerikkalaiset ottivat parrasvalot miesten 400 metrin juoksussa. Fred Kerley päihitti Michael Normanin juosten maailman toiseksi nopeimman 400 vuoden 2019 ajalla 43,64. Ainoa nopeampi aika tänä vuonna kuuluu Normanille itselleen, joka juoksi alkueränsä 43,45, joka on ollut maailman kärkipäässä huhtikuusta lähtien.

Lukioajat 400m miehille:

• Michael Norman (2015 400m SB): 45.19 🇺 🇸

* varhaisin ulkoratojen 400 metrin aika, jonka Fred Kerleylle löydän, on 46,38 vuodelta 2014, eli vuosi lukion päättymisen jälkeen.

naiset

kaukana nopeimmat (ja toiseksi nopeimmat) naisten 400 metrin ajat tulivat molemmat Yhdysvaltain Shakima Wimbleyltä, joka kirjasi välierissä ajan 50,20 sekuntia ja finaalin voittoon ajalla 50,21. Erikoishuomiota herätti myös Allyson Felix, joka selviytyi finaaliin neljän kuukauden kuluttua Keisarinleikkauksen jälkeisestä harjoituslohkosta ja tavoitteli yhdeksättä maailmanmestaruuttaan. Hänen 49.26 vuodelta 2015 tekee hänestä kaikkien aikojen 20.nopeimman naisen 400 metrillä.

naisten 400 metrin aitajuoksun lukioajat:

• Allyson Felix (2003 400m SB): 52,26 🇺 🇸
  • shakima Wimbley (2013 400m SB): 53,67 🇺 🇸

110mh

Daniel Roberts (USA) juoksi tasaisesti läpi miesten 110 metrin aitajuoksun jokaisen erän, karsiutui klo 13.23 ja voitti USA: n finaalin. Roberts pystyi ottamaan voiton mieheltä, joka päihitti hänet aiemmin tällä kaudella NCAA: n mestaruudesta samassa tapahtumassa, Grant Hollowayn. Holloway kirjasi ajan 13.36 viime viikonloppuna ja voitti NCAA: n collegiate ennätys 12,98.

Damian Warner oli Kanadan nopein voittaen ylivoimaisesti ajalla 13,53.

Lukioajat 110mh miehille:

• Grant Holloway (2015 110mh SB): 13,75 🇺 🇸

*varhaisin ulkona 110mh aika, jonka voin löytää Daniel Robertsille, on 13,82 vuodelta 2016, eli vuosi lukion päättymisen jälkeen.

100mH

Keni Harrison (USA) juoksi kaksi nopeinta 100 metrin aitajuoksuaikaa: välierissä ajan 12,54 ja finaalissa ajan 12,44. Harrison on maailman kolmanneksi nopein nainen tässä tapahtumassa tähän mennessä vuonna 2019.

Naisten 100mH: n lukioajat:

• Keni Harrison (2010 100mH SB): 13,79 🇺 🇸

400mh

USA: n puolella Rai Benjamin lähti viikonloppuun ennakkosuosikkina 400 metrin aitajuoksuun, kun se kesäkuussa kirjattiin 47,16. Ja juuri niin kävi: Benjamin murskasi kilpailun ja voitti finaalin ajalla 47,23.

Lukioajat 400mh miehille:

• Rai Benjamin (2015 400mH SB): 49.97 🇺 🇸

naiset

hyvin mahdollisesti viime viikonloppuna pidettyjen Kanadan ja Yhdysvaltain mestaruuskisojen kohokohta oli naisten 400 metrin aitajuoksu. Des Moinesissa IA: ssa Dalilah Muhammad (USA) rynnisti sateen läpi tehden tapahtumassa uuden maailmanennätyksen. Muhammad kellotti huikean ajan 52,20. Kannoillaan ja maaliin asti työntänyt 19 — vuotias phenom, Sydney McLaughlin, ylitti rajan 52,88-hänen nopein aikansa 2019.