Who won the NASCAR race eilisiltana? Full results from Super Start Batteries 400 at Kansas

torstai-illan Super Start Batteries 400 at Kansas Speedway näytti ennakkonäytökseltä NASCAR Cup Series’ Championship 4 race myöhemmin tänä vuonna.

neljä pudotuspelijoukkuetta, mukaan lukien runkosarjan pistepörssin kaksi parasta kuljettajaa, kamppailivat voitosta. Lopulta Denny Hamlin päihitti Kevin Harvickin, Brad Keselowskin ja Martin Truex Jr: n ansaitakseen voiton.

hurjan uudelleenkäynnistyksen jälkeen kierroksella 246 Hamlin ohitti Harvickin johtoasemasta kierroksella 255 267 ja pidätteli keselowskilta myöhästynyttä latausta saavuttaakseen kauden parhaan viidennen voittonsa, kolmannen voittonsa Kansasissa ja uransa 42: nnen.

Lisää: Live highlights Kansasin kisasta

alla Lisää Hamlinin voitosta sekä torstain Superlähdön kokonaistuloksista O ’ Reilly Auto Parts 500 Texasissa.

kuka voitti NASCAR-kisan viime yönä?

Denny Hamlin johti neljä kertaa kilpailun korkea 57 kierrosta rebound kolme subpar päättyy mitä muuten on ollut tähtien kausi No. 11 Joe Gibbs Racing Toyota team.

”en tiedä, oliko meillä paras auto — meillä oli ehdottomasti kärkikolmikko koko päivän”, sanoi Hamlin, joka on voittanut kaksi kilpailua putkeen Kansasissa. ”Me vain meni ja sai sen siellä lopussa. Näin, että 4 (Harvick) pääsee irti, ja yleensä kun on löysällä, ei pysty juoksemaan korkealla, ja se oli meille etu, että saimme sen momentumin käyntiin.”

hetkeä viimeisen uudelleenkäynnistyksen jälkeen Harvick teki näppärän liikkeen livahtaakseen ohi Hendrickin moottoriurheilutovereiden William Byronin ja Alex Bowmanin. Hamlin seurasi perässä ja alkoi kuroa eroa umpeen juoksemalla kärkikaistaa 1,5 kilometrin radalla. Harvickin auto oli liian löysä Hamlinin johtopaikalle, ja kahdeksan kierroksen takaa-ajon jälkeen Hamlin siirtyi suhteellisen helposti johtoon.

Keselowski seurasi Hamlinin ohi Harvickin kyseisellä syötöllä, ja Truex seurasi pian perässä varmistaen kolmannen sijan.

NASCAR-tulokset Kansasissa

Truex johti 44 kierrosta ja Keselowski 30 kisassa, jossa oli huimat vauhdit, kuten 11 varoitusta antoivat ymmärtää. Keselowski nappasi myös kauden viidennen etappivoittonsa erikoiskokeella 2.

52 kierrosta johtanut Kyle Busch voitti ensimmäisen 80 kierroksen erikoiskokeen, jolla hän keräsi kauden ensimmäisen pudotuspelipisteensä, mutta hänen kisansa kariutui, kun 40 kierrosta oli jäljellä, kun hän liukui ulkoseinään ja joutui varikkostadille puhjenneen oikean eturenkaan kanssa. Busch toipui maaliin 11., mutta hallitseva sarjan mestari näki hänen winless putki tavoittaa 19 kilpailua, hänen pisin kuivuus aloittaa kauden jälkeen hänen ensimmäinen täysipäiväinen kampanja 2005.

Harvick piti maalissa neljättä sijaa. Erik Jones juoksi viidenneksi. Kilpailussa runkosarjan mestaruudesta Harvick johtaa toiseksi sijoittunutta Keselowskia 97 pisteellä.

alla täydelliset tulokset torstain kisasta Kansasissa.

40. (25) Ricky Stenhouse Jr.

Average speed of race winner: 121.835 mph.

Time of race: 3 hours, 17 minutes, 14 seconds. Margin of victory: 0.510 seconds.

Caution flags: 11 for 47 laps.

johtoasema vaihtuu: 22 9 kuljettajasta.

Lap leaders: J. Logano 1-27; M. Truex Jr 28-30; K. Busch 31-82; D. Hamlin 83-96; M. Truex Jr 97-101; B. Keselowski 102-104; M. Truex Jr 105-106; B. Keselowski 107-114; M. Truex Jr 115-144; R. Blaney 145-158; B. Keselowski 159-162; R. Blaney 163; D. Hamlin 164-192; M. Truex Jr 193-196; W. Byron 197-199; D. Hamlin 200; W. Byron 201-205; B. Keselowski 206-220; W. Byron 221-239; A. Bowman 240-245; K. Harvick 246-254; D. Hamlin 255-267.

johtajien Yhteenveto (kuljettaja, ajat led, kierrokset led): Denny Hamlin 4 kertaa 57 kierrosta; Kyle Busch 1 aika 52 kierrosta; Martin Truex Jr. 5 kertaa 44 kierrosta; Brad Keselowski 4 kertaa 30 kierrosta; Joey Logano 1 aika 27 kierrosta; William Byron 3 kertaa 27 kierrosta; Ryan Blaney 2 kertaa 15 kierrosta; Kevin Harvick 1 aika 9 kierrosta; Alex Bowman 1 aika 6 kierrosta.