Bears nemen grote swing, Packers nog steeds winnen met drie scores

De Chicago Bears maakten een sterk plan en meestal uitgevoerd dat plan tijdens de seizoensfinale van zondag tegen de Green Bay Packers.

de Bears liepen 74 wedstrijden en versloegen de Packers, hielden de bal nog bijna 11 minuten Speelklok, converteerden vijf verschillende vierde downs, creëerden vijf schijven van 10 of meer spelen en kregen een extra bezit in de eerste helft via speciale teams turnover. Het was de gebalanceerde, bal-control stijl Matt Nagy ‘ s team nodig had om potentieel verdoven de Packers op Soldier Field.Aaron Rodgers en de Packers wonnen nog steeds met drie scores en verlieten Chicago met een 35-16 overwinning.

de beste plannen van muizen en mannen en Voetbalteams gaan vaak mis.de Bears speelden 30 meer dan de Packers, behaalden 356 yards en beheersten de bal bijna 36 minuten, maar de Packers claimden een overwinning met 19 punten met superieure offensieve efficiëntie en cruciale stops op defensie, handelsmerk aspecten van Matt LaFleur ‘ s winnende formule in 2020.

Rodgers gooide vier touchdown passes, voltooide 19 van de 24 pogingen en gemiddeld 10.0 yards per poging. De Packers scoorden vijf touchdowns op acht bezittingen, waaronder touchdowns op drie rechte bezittingen in de eerste helft en touchdowns op back-to-back bezittingen in het vierde kwartaal.

Green Bay behaalde 24 yards en scoorde op back-to-back drives om de tweede helft te starten, waardoor de deur voor de Bears werd geopend. Maar Chicago erin geslaagd niets meer dan een Field goal en een omzet op downs, waardoor de Packers aanval terug op de rails te krijgen en de controle over de wedstrijd te nemen.

Mike Pettine ‘ s verdediging leverde vier totaal stops in de rode zone en een kritische vierde-down stop op de 25-yard lijn in het vierde kwart. De Bears namen genoegen met drie field goals, een doodvonnis tegen de Packers in 2020.de Bears verloren ook een fumble in de eerste helft, het opzetten van een touchdown, en quarterback Mitchell Trubisky gooide een onderschepping naar Adrian Amos in het vierde kwart, het opzetten van de laatste, game-clinching touchdown drive.

Chicago zal zich afvragen hoe het spel is ontsnapt. Neer 21-16 maar rijden voor de go-ahead score, Trubisky omgezet een paar van de vierde downs voordat het niet om Allen Robinson te vinden op de 4e-en-1 met 11: 22 links. De Packers namen het over, reden 76 yards in 12 toneelstukken, namen bijna acht minuten van de klok en gingen 28-16 omhoog, waardoor het spel op zijn kop werd gezet.de Bears, die op zondag een overwinning nodig hadden om in de Play-offs te komen, namen een grote swing bij Lafleur ‘ s team in de seizoensfinale. Sommige van de stoten landden, en de Packers werden soms Gespreid. Maar een veerkrachtig stel dat weet hoe te winnen vond uiteindelijk hun voet, en toen de beren begonnen te kijken wiebelig, Rodgers, Aaron Jones en Davante Adams leverde de echte knock-out stoten.

De meeste wratten van de Packers verschenen op een bepaald moment op zondag. De verdediging had te veel buiging. De speciale teams hebben een fout gemaakt. Márquez Valdes-Scantling liet een touchdown vallen. De aanvallende stilte sloeg toe om de tweede helft te beginnen.

de Packers vonden nog steeds een manier om een playoff team op de weg te verslaan met drie scores.